Find a workbit just for the time and at the place where you like

GoWorkaBit helps you find short or long term flexible jobs. You can choose your workload, change professions, work in different companies at the same time - and what’s most important, work on your own terms. Turn your work life around and start working in a new way.
Find a bit of work

€16,649,400

of salary earned

7,468

employers signed up

325,957

active job seekers

2,847,000

hours of work done

Applying to workbite has ended.

Find a bit of work

Tee meie juures jõusaali asemel väike trenn ja teeni veel lisaks korralik taskuraha

About the employer

Tegemist on kaugetest maadest saabunud ehitus- ja tarbekaupade käitlemisega (sh mahalaadimine transpordi vahendilt või kaubaveokonteinerist) ning nende kaupade lähiriikidesse saatmiseks ettevalmistamisega (ntx erimõõdus kaubaaluste ehitamine). Tööampsaja on vajalik abimees meie kogemustega laotöötajatele.  

Tööl viibimise aeg on 09:00-16:45. Selle ajavahemiku sisse jääb üks kohvipaus (kohv ja tee ettevõtte poolt) ning lõuna (mis võiks endal kaasas olla), kestvusega kokku kuni 45 minutit mida ettevõte ei tasusta.

Antud töö tegemiseks on vajalik rõõmus meel, hea tuju ja füüsiline ettevalmistus. Arvestama peab seda, et töö toimub muuhulgas õues ettevõtte territooriumil. Vajalik on ilmastikule vastav riietus (soovitavalt kihiline, et saaks ennast igal tööhetkel mõnusalt tunda:)). Töökindad ja ohutusvesti anname töö tegemiseks kasutada meie.