Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

16 650 100 €

Eurot teenitud tasuna

7 468

registreerunud klienti

325 966

aktiivset tööampsajat

2 847 100

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

Tee meie juures jõusaali asemel väike trenn ja teeni veel lisaks korralik taskuraha

Tegemist on kaugetest maadest saabunud ehitus- ja tarbekaupade käitlemisega (sh mahalaadimine transpordi vahendilt või konteinerist) ning nende kaupade lähiriikidesse saatmiseks ettevalmistamisega (ntx erimõõdus kaubaaluste ehitamine). Tööampsaja on vajalik abimees meie kogemustega laotöötajatele.  

Tööl viibimise aeg on 09.30-16:45. Selle ajavahemiku sisse jääb üks kohvipaus (kohv ja tee ettevõtte poolt) ning lõuna (mis võiks endal kaasas olla), kestvusega kokku kuni 45 minutit mida ettevõte ei tasusta.

Antud töö tegemiseks on vajalik rõõmus meel, hea tuju ja füüsiline ettevalmistus. Arvestama peab seda, et töö toimub muuhulgas õues ettevõtte territooriumil. Vajalik on ilmastikule vastav riietus (soovitavalt kihiline, et saaks ennast igal tööhetkel mõnusalt tunda:)). Töökindad ja ohutusvesti anname töö tegemiseks kasutada meie.