Find a workbit just for the time and at the place where you like

GoWorkaBit helps you find short or long term flexible jobs. You can choose your workload, change professions, work in different companies at the same time - and what’s most important, work on your own terms. Turn your work life around and start working in a new way.
Find a bit of work

€16,843,400

of salary earned

7,504

employers signed up

328,400

active job seekers

2,874,700

hours of work done

Applying to workbite has ended.

Find a bit of work

Saku Ehituskeskusesse tööle (Coop Harju)

About the employer

Sinu ülesandeks on klientide teenindamine ja nõustamine, kaupade väljapanek, riiulite korrashoid. Kasuks tulevad teadmised ehituskaupadest. Kui oled varem kassaga kokku puutunud, siis tuleb see ainult kasuks.

Kuna tegemist on ehituspoega, siis on vajalik väga hea füüsiline vorm. Ehituskaubad on rasked ja kohati on vaja rakendada jõudu kaupade paigutamisel ja väljastamisel.

Kui oled töökas, kiire ja aktiivne, siis ootame sind kandideerima!

Kandideerimisel palun kirjuta: kas omad kogemust ehituskaupadega töötamisel (missugune).

Meil on kauplustes olemas tavapärased hügieeni- ja desovahendid ning individuaalsed kaitsevahendid, mille kasutamine on kohustuslik, samuti tuleb kinni pidada eriolukorra nõuetest. Palume haigena mitte tööampsul osaleda ja kui töö ajal ilmnevad haigusnähud sellest koheselt kaupluse vastutavat isikut teavitada.

Sul ette nähtud lõuna 30 minutit. Lõunasöök võta ise kaasa.

Tööpluus on kohapeal olemas, jalga pane tumedad pikad püksid. Jalanõud vali sobivad: mugavad ja turvalised (plätud on keelatud), kuna terve päev tuleb jalgadel ringi liikuda.

Kohale saad tulla kas oma liiklusvahendiga või ühiskondliku transpordiga.