Find a workbit just for the time and at the place where you like

GoWorkaBit helps you find short or long term flexible jobs. You can choose your workload, change professions, work in different companies at the same time - and what’s most important, work on your own terms. Turn your work life around and start working in a new way.
Find a bit of work

€16,811,000

of salary earned

7,496

employers signed up

327,967

active job seekers

2,869,800

hours of work done

Applying to workbite has ended.

Find a bit of work

Saku Ehituskeskusesse tööle (Coop Harju)

About the employer

Kandideerimisel palun kirjuta: kas omad kogemust ehituskaupadega töötamisel (missugune).

Sinu ülesandeks on klientide teenindamine ja nõustamine, kaupade väljapanek, riiulite korrashoid. Kasuks tulevad teadmised ehituskaupadest. Kui oled varem kassaga kokku puutunud, siis tuleb see ainult kasuks.

Kuna tegemist on ehituspoega, siis on vajalik väga hea füüsiline vorm. Ehituskaubad on rasked ja kohati on vaja rakendada jõudu kaupade paigutamisel ja väljastamisel.

Iseseisva töö oskus ja tahe töötada on meie jaoks väga oluline, kui me peame hakkama abilist mööda kauplust taga otsima ja meelde tuletama, et tööd on ka vaja teha- siis sellise töötaja abist me loobume.

Meil on kauplustes olemas tavapärased hügieeni- ja desovahendid ning individuaalsed kaitsevahendid, mille kasutamine on kohustuslik, samuti tuleb kinni pidada eriolukorra nõuetest.

Sul ette nähtud lõuna 30 minutit. Lõunasöök võta ise kaasa.

Tööpluus on kohapeal olemas, jalga pane tumedad pikad püksid. Jalanõud vali sobivad: mugavad ja turvalised (plätud on keelatud), kuna terve päev tuleb jalgadel ringi liikuda.

Kohale saad tulla kas oma liiklusvahendiga või ühiskondliku transpordiga.