Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

16 789 600 €

Eurot teenitud tasuna

7 494

registreerunud klienti

327 731

aktiivset tööampsajat

2 866 800

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

Maitsvate võileibade valmistaja toiduainetööstusesse (Lunden Food OÜ)

Tööampsu pakkujast

Ampsaja tööülesandeks on valmistada maitsvaid võileibu, mida saab osta Eestis näiteks tanklates, kaubanduskettides või Tallinna-Helsinki vahet sõitvatel laevadel.
Võileibade valmistamine toimub liinil. Selleks, et meile tööle kandideerida, ei pea Sul olema mingit varasemat kogemust. Piisab kui Sa oled kohusetundlik ja tahad valmistada inimestele maistvaid ning visuaalselt ilusaid. Meie õpetame Su kohapeal välja!

Meil on uued ja puhtad tööruumid ja kaasaegne sisustus. Selleks, et meie kliendid saaksid süüa alati värskeid toite, toimub nende valmistamine temperatuuril 6 kraadi. Mõned meie uued töötajad on algul pisut kartnud, et kuidas nad jahedas töötamisega hakkama saavad, kuid tegelikkus on see, et sellega harjutakse väga kiiresti.

Selleks, et sa tunneksid ennast tööl mugavalt, siis võta kaasa soojad riided. Hügieeniriided (valge kittel, püksid, jalatsid ja mütsid) me väljastame sulle kohapeal.

Sinu uus töökoht asub Loo alevikus, Vahe tee 16 (endine aadress Vibeliku tee 21 E)- Tallinna piirist ca 4 km Peterburi poole sõites.
Meie bussid toovad Sind tööle ja viivad õhtul tagasi nii Tallinnast (Lasnamäelt, Kesklinnast, Mustamäelt, Kristiinest) kui ka Maardust. Kui oled tööampsule valitud, saadame Sulle ka bussi sõidugraafiku ning peatuste asukohad.

Töö toimub meil ainult päevases vahetuses liikuva graafiku alusel (kui oled tööle valitud, siis lepid vahetuse vanemaga täpsed tööpäevad kokku, võid juba kandideerimisel oma eelistused kirja panna). Tööpäev algab kell 7:00 ja lõpeb orienteeruvalt kell 15.30. Iga 2 tunni tagant meil on ettenähtud tasustatud pausid (10-15 minutit).

Lunden Foodis töötavad vastutustundlikud ja positiivsed inimesed, kes räägivad nii eesti kui ka vene keelt ja tunnevad end siinses keskkonnas koduselt.
Kui Sul pole varasemat tootmisettevõttes töötamise kogemust, aga sobid meile teiste omaduste põhjal, õpetame Sulle vajalikke töövõtteid jooksvalt.