Find a workbit just for the time and at the place where you like

GoWorkaBit helps you find short or long term flexible jobs. You can choose your workload, change professions, work in different companies at the same time - and what’s most important, work on your own terms. Turn your work life around and start working in a new way.
Find a bit of work

€16,803,200

of salary earned

7,496

employers signed up

327,879

active job seekers

2,868,600

hours of work done

Applying to workbite has ended.

Find a bit of work

Projekti kirjutamine (Turismisektori tootearenduse toetus EAS)

Otsime kogenud projektikirjutajat, kes aitaks meil koostada turismisekori tootearenduse projekti EAS'ile esitlemiseks https://www.eas.ee/teenus/turismi-tootearenduse-toetus/.

Põhjalik ingliskeelne äriplaan on meil juba olemas ja ootab vaid professionaali kätt kes paigutaks selle EAS'i ning vastava projekti raamistikku! Vajame Taotlust EASi vormil, Projekti plaani EASi vormil ning projekti eelarvet ja finantsanalüüsi EASi vormil.

Tööaeg on meil paindlik, eeldatavalt kulub sellele tööle umbes nädal ja viimistletud projekt peaks esitamiseks valmis olema novembri esimeses pooles. Töö saame edukalt tehtud ka kaugtöö vormis.

Edukal kandidaadil on hea eesti keele oskus ja hulk edukat projektikirjutamise kogemust. Lisaks on vajalik hea tehniline taip ja tehnilise inglise keele oskus, kuna projekti sisaldab tehnoloogilisi termineid aga ei midagi keerulist. Teeme Teiega rõõmsalt koostööd, sest toetust on meil vaja.

Kuna projekt sisaldab ärisaladusi sõlmime valitud projektikirjutajaga ka konfidentsiaalsuslepingu (NDA).

Kandideerimisel palun kirjelda oma eelnevaid kogemusi EAS'ile projektide kirjutamisel ning lisa ka kas esitatud projektid olid edukad või mitte.

Kui sa leiad, et pakutav tasu ei ole kooskõlas Sinu oskuste ja kogemustega, siis tee julgelt kandideerimisel omapoolne pakkumine.