Find a workbit just for the time and at the place where you like

GoWorkaBit helps you find short or long term flexible jobs. You can choose your workload, change professions, work in different companies at the same time - and what’s most important, work on your own terms. Turn your work life around and start working in a new way.
Find a bit of work

€16,649,500

of salary earned

7,468

employers signed up

325,960

active job seekers

2,847,000

hours of work done

Applying to workbite has ended.

Find a bit of work

Tallinna Circle K jaamade klienditeenindaja/toiduvalmistaja!

About the employer

Otsime oma jaamadesse tublisid abilisi, kes tuleksid meile kiiretel hetkedel appi toiduvalmistamisega!

Arvesta, et see töö teeb sinust meisterkoka, sest sul on võimalus selgeks saada ja ära katsetada väga paljude toitude komplekteerimine.

Ära muretse, retsepte ei pea pähe õppima enne tööle asumist ja koolitame Sind jaamas jooksvalt. Esmalt tutvud, kus kõik toiduained asuvad ja õpid ära põhilised töövõtted ja siis läheb kõik muu juba lennates! Retseptid, mida kasutame on sul kogu aeg juhendiks ees olemas :)

Peamiseks fookuseks on toidu valmistamine, aga aeglasematel päevadel peaksid olema valmis ka abistama kauba vastuvõtmisega, riiulite ja külmiku täitmisega, mõndade koristustöödega ning näiteks kohvimasina leti täitmise ning puhastamisega.

Töögraafik on terve kuu ette nähta ja saad valida Tallinnas väga paljude erinevate jaamade ja graafikute vahel : Linnahalli, Õismäe, Võidujooksu, Nõmme, Kristiine, Jüri, Sütiste , Lauluväljaku, Laagri, Peterburi mnt, Sõle, Peetri, Mustakivi.

Lõunapaus 30 minutit ei ole tasustatud, aga lõunat saab veeta meie puhkeruumis, kus saab juua tasuta teed ja kohvi või vett. Kaasa võetud toitu saad hoida külmikus ja söögipausi ajal selle soojaks lasta ja söömiseks on olemas nõud.

Tööle tulles anname Sulle töörõivad, milleks on tumedad püsid, särk, põll ja müts.

Jaamades on olemas ka pesemisvõimalused

Lisaks sellele kõigele pakume ka töötajate boonusprogrammi, millega saad soodustusi meie teenindusjaamades.

Kandideerima ootame alates vanusest 17 eluaastat ning kindlasti peab Sul olema kehtiv toidukäitleja tervisetõend!

Ootame abilisi, kes on valmis meie juures pikemalt käima :)