Find a workbit just for the time and at the place where you like

GoWorkaBit helps you find short or long term flexible jobs. You can choose your workload, change professions, work in different companies at the same time - and what’s most important, work on your own terms. Turn your work life around and start working in a new way.
Find a bit of work

€16,811,100

of salary earned

7,497

employers signed up

327,979

active job seekers

2,869,800

hours of work done

Applying to workbite has ended.

Find a bit of work

Laotöötaja bürootarvete veebipoe lattu - tasuta transport Tallinnast!

About the employer

Hei, tubli töömesilane! Ootame Sind appi meie Officeday bürootarvete lattu komplekteerima!

Hetkel on meie laos kibekiire aeg, kuna saadame laiali jõulupakke ja -tellimusi meie partneritele ja klientidele. Seega vajame hädasti Sinu abi!
Laotöötaja ülesanneteks on kauba vastuvõtmine, kauba ladustamine, komplekteerimine ja väljastamine kulleritele. Kuna tegu on bürootarvete laoga, siis on kaubad keskmisest väiksemad ja kergemad, seega ei ole antud töö väga kontimurdev.

Ootame Sind kandideerima, kui sa räägid eesti keeles ja talud keskmise koormusega füüsilist tööd. Kasuks tulevad kiired käed ja oskus kiirelt uut infot haarata!

Töö toimub 8:00-17:00, mille sisse kuulub 30 minutit tasustamata lõunapaus. Lõunatada on võimalik meie majasiseses kohvikus või meie töötajate köögis.

Meie ladu asub aadressil Graniidi tee 1, Rae vald. Tallinnast tulijatele pakume võimalust kasutada meie töötajate bussi, mis alustab oma teekonda kell 7:10 Sääse peatusest Mustamäel, peatub veel lisaks bussipeatustes Siili, Taksopark, Estonia ja Sossimägi ning jõuab meie majja umbes 7:45. Tööpäeva lõpus stardib buss meie laost kell 17:00 ja liigub sama marsruuti pidi tagasi.

Kui pakkumine Sind kõnetas, siis kandideei kindlasti!