Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

16 859 800 €

Eurot teenitud tasuna

7 510

registreerunud klienti

328 549

aktiivset tööampsajat

2 876 900

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

Autojuht-klienditeenindaja

Tööampsu pakkujast

Autojuht-klienditeenindajana on Sinu ülesandeks B-kategooria kaubiku juhtimine, koorma peale- ja maha laadimine, vahetusvaipade transport, vahetus ja/või paigaldus, suhtlemine klientidega ja muidugi oma töökaubiku korrashoid.

Ootame, et Sul oleks kindlasti olemas B-kategooria juhiluba ning töötahet ja parajalt head füüsilist vormi. Kindlasti on vajalik ka kohusetundlikus ning positiivne ellusuhtumine ja head suhtlusoskused.

Kindlasti tuleb kasuks kui oled eelnevalt juba töötanud kulleri ja/või autojuhina ning saad hästi hakkama nii eesti kui vene keeles.

Meie poolt on Sulle meeldiv ja toetav töökollektiivi ning mitmekesine tööd rahvusvahelises ja kiiresti arenevas ettevõttes. Turvaline töökeskkond koos kõigi vajalike töövahenditega ja koolitus ning tugi igal sammul.

Tööaeg: 08.00-17:00 Päeva jooksul on 8 tasustatavat töötundi ja kui soovid pidada pause, siis needarvestame tasustatavast tööajast maha.

Laos on tasuta saadaval kohvi ja vesi. Oma lõunasöök haara soovi korral ise kaasa.

Tööriided vali mugavad ja tumedates toonides. Olemas riietusruum koos pesemisvõimalusega.

Asukoht: Peterburi tee 75A, Tallinn (ladu nr 5).