Find a workbit just for the time and at the place where you like

GoWorkaBit helps you find short or long term flexible jobs. You can choose your workload, change professions, work in different companies at the same time - and what’s most important, work on your own terms. Turn your work life around and start working in a new way.
Find a bit of work

€16,811,000

of salary earned

7,496

employers signed up

327,965

active job seekers

2,869,800

hours of work done

Applying to workbite has ended.

Find a bit of work

Haabersti JYSKi müüja-klienditeenindaja

About the employer

Töö Jysk kaupluse kassas on ühteaegu põnev ja ka piisavalt vastutusrikas, pakub võimalust suhtluseks ja meeldivateks emotsioonideks. Kui oled oma töös täpne ja korrektne, omad varasemat kogemust Centara kassasüsteemiga, räägid soravalt eesti keelt (kõik võõrkeeled tulevad kasuks), siis ootame sind pikisilmi oma toredasse tiimi.
Töö Jysk kaupluses on alati mitmekülgne ning sind toetav tiim toimekas, mistõttu võib tekkida vajadus sinu abikäte järele ka saalis kauba väljapanekul.

Tööampsule tulles riietu tumedatese pükstesse ja mugavatesse kinnistesse jalanõudesse. Kolleegidega sobituva logoga t-särgi anname sulle meie.

Päeva kestel saad end sirutada ja veidi hinge tõmmata nii 15-minutilisel pausil kui lõunapausil, mille tarbeks on arvestatud 30 minutit. Maitsva lõunaeine võid osta keskusest kohapealt või võtta kodust kaasa. Meie puhketoas on söögi soojendamiseks mikrolaineahi. Lisaks on meil olemas keedukann ning kohvimasin.

Kolleegide ja klientide tervise kaitsmiseks kannavad kõik töötajad töökohal kaitsemaski.