Find a workbit just for the time and at the place where you like

GoWorkaBit helps you find short or long term flexible jobs. You can choose your workload, change professions, work in different companies at the same time - and what’s most important, work on your own terms. Turn your work life around and start working in a new way.
Find a bit of work

€16,858,200

of salary earned

7,510

employers signed up

328,524

active job seekers

2,876,600

hours of work done

Applying to workbite has ended.

Find a bit of work

Vahetusevanem Peetri Konsumis

About the employer

Peetri Konsum ootab endale appi asjalikku vahetusevanemat!

Töö sisuks on müügisaalis inimeste organiseerimine, vajadusel kassades pauside andmine, kauba vastuvõtt, õhtul kassade lõpetamine ja kaupluse sulgemine.

Oluline on jälgida saali peal, et kõikides töölõikudes oleksid inimesed olemas ja vajadusel neid ümber paigutada või ise kuhugi appi minna. Kauba vastuvõtu puhul on oluline kontrollida, et kõik oleks korrektselt poodi jõudnud. Kassade lõpetamise juures ei pea raha lugema ega kontrollima, tuleb lihtsalt õige info masinasse sisestada.

Sinu otseseks juhiks on teenindusjuht, kellega koos tööd planeerid, graafikuid tegema ei pea, see on teenindusjuhi roll. Lihtsalt jooksev ülesannete jagamine müügisaalis ja inimeste suunamine sinna, kuhu vaja. Kauba vastuvõtt, mille raames kontrollida, et kõik oleks korrektne ja õige.

Varasem kogemus kaubanduses tuleb kasuks ning eriti toidukaupluses töötamine. Kui oled olnud klienditeenindaja aga soovid areneda, siis see on suurepärane võimalus. Lisaks oled asjalik ja märkad olukordi enda ümber ning lahendad need kiirelt. Selle kõige juures oled hea meeskonnajuht ning sulle meeldib suhelda ja organiseerida tööd.

Töö toimub graafiku alusel 10.15-22.15 ning vahelduvad pikk ja lühike töönädal. Pikal nädalal oled tööl esmaspäeval, teisipäeval, reedel, laupäeval ja pühapäeval ning lühikesel nädalal kolmapäeval ja neljapäeval.