Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

16 653 400 €

Eurot teenitud tasuna

7 468

registreerunud klienti

325 972

aktiivset tööampsajat

2 847 700

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

Prisma multiampsu tiim Tallinnas ja Harjumaal! (Kristiine, Tiskre, Mustamäe, Vanalinna, Rocca, Maardu, Lasnamäe, Roo, Sikupilli ja Linnamäe kauplustes)

Tööampsu pakkujast

Ootame Sind appi Prismasse toidukaupu müügisaali välja panema, et meie klientidel oleks mõnus kaupluses käia ja riiulid oleks ilusti sätitud!
Kaup veetakse alustel riiulite ette ning Sinu peamiseks ülesandeks on riiulite täitmine. Tuleb ette ka mõningate raskuste tõstmist (nt banaanikastid võivad olla kuni 18kg), palume sellega arvestada :)

Töö on liikuv, seega kui eriti usin oled saad päevased sammud täis. Igapäevane abiline on papinuga, millega avad pakke, mida riiulitesse lisada.

Juhendame uusi inimesi ja päeva jooksul on sul võimalik abi küsida. Töö ise on lihtne ja konti ei murra, pead vaid ise olema hakkaja ja hoolitsema selle eest, et kõik kaubad oleksid ilusti riiulisse sätitud.

Kui tunned end kasvõi pisut haigena, siis palun ära kandideeri! Hoia ennast ja teisi - jää koju! :)