Find a workbit just for the time and at the place where you like

GoWorkaBit helps you find short or long term flexible jobs. You can choose your workload, change professions, work in different companies at the same time - and what’s most important, work on your own terms. Turn your work life around and start working in a new way.
Find a bit of work

€16,656,700

of salary earned

7,469

employers signed up

325,996

active job seekers

2,848,200

hours of work done

Applying to workbite has ended.

Find a bit of work

Annelinna Prisma aiandusala multiampsu tiimi manager

About the employer

Otsime ühte tubli manageri, kes aitaks meil sellel suvel Annelinna Prismas toimuva multiampsu tiimi manageerimisega!

Projekt hakkab peale juba 05. aprill ja kestab kuni 17.09.2022 Töö ise on osaajaga (15-20h nädalas). Esimesed nädalad ja tiimi loomine võib võtta rohkem aega ja hiljem kui tiim töötab läheb koormus väiksemaks.

Esimese asjana ootame, et valiksid välja endale supertiimi kandidaatide seast, kelle otsimisega oleme juba alustanud. Kui meie kandidaatide seas ei ole sobivad, siis võid julgelt kandidaate ka mujalt juurde kutsuda oluline, et inimesele meeldiks taimedega tegeleda ja oleks kassas töötamise kogemus. Seega võta kas või enda rohenäppudest suguvõsa tiimi ja ongi peaaegu nagu pereäri!

Tiimi võid ka jooksvalt inimesi juurde valida ja kui koostöö ei suju, siis ausat tagasiside andes ka kootöö lõpetada tiimiliikmega.

Manageri vastutada on juhedamine/koolitamine (tööprotsessid, väljapanekud, tööohutus) - ära muretse, alguses tehakse sulle selle kohane koolitus ära ja selle najal saad ka enda supertiimi ära koolitada! Tööga, mida tiimiliimed iga nädal tegema peavad saad tutvuda multiampsu kuulutusest https://goworkabit.com/app/worker/multibit/391

Töövahetuste organseerimine, et graafik oleks täidetud 100% ulatuses. Graafikut saad hallata mugavalt läbi GoWoraBiti lehe, kus saad valida tiimiliikmeid, nendega suhelda ja ka graafiku täitumist jälgida. Kui keegi tühistab, siis pead haarama telefoni ja oma tiimiga suhtlema, et asendus leida. Kui tiimiliikmetest ei saa keegi appi tulla, siis pead ise minema tööle ja aitama oma tiimi hädast välja! :)

Iga nädala kolmapäevaks pead kinnitama enda tiimiliimete eelneval nädalal töötatud tunnid, et GoWorkaBit saaks välja maksta tasud tehtud töö eest!

Sinu igakuine tasu on 700 Bruto ja kui ise ka multiampsus osaled ja abis käid, siis saad teenida igakuiselt veel rohkem!

Üks oluline osa on ka operatiivne tagasiside ja kommunikatsioon Peremarketi esindajaga ja GoWorkaBitiga.

Kui tunned, et tahaksid sellise väljakutse vastu võtta, siis kandideeri manageriks!