Find a workbit just for the time and at the place where you like

GoWorkaBit helps you find short or long term flexible jobs. You can choose your workload, change professions, work in different companies at the same time - and what’s most important, work on your own terms. Turn your work life around and start working in a new way.
Find a bit of work

€16,656,800

of salary earned

7,469

employers signed up

326,001

active job seekers

2,848,200

hours of work done

Applying to workbite has ended.

Find a bit of work

Oomipoe komplekteerija

About the employer

Ootame appi usinat abilist, kes aitaks meil tellimusi komplekteerida.

Töö on väga lihtne ja sinu igapäevaseks abivahendiks on käsiskänner, mis annab sulle infot, milliseid tooteid ja kui palju on vaja riiulist leida, seejärel kleebid neile hinnasildid ja pakendad tooted kastidesse. Tooted on enamasti väga kerged ja suurt füüsilist jõudu vaja ei lähe. Mõnikord juhtub hulka ka mõni raskem toode, aga siis on kenasti abiline võtta, kes sind sellega aitab. Töö toimub enamasti püsti ja on liikuv, seega tööpäeva jooksul võid isegi päevased sammud täis saada! Uus töötaja jõuab teha umbes 200 tooterida päeva jooksul ja vilunud töötaja kaks korda sama palju, seega töö on lihtne ja kiiresti õpitav.

Tööd jagub meil hetkel kuni 20nda detsembrini ja igal tööpäeval, nädalavahetuseti me puhkame! :) Eelistame inimesi, kes saavad meiega olla terve perioodi ja mitu kroda nädalas appi tulla. Anna palun kandideerides märku, mitu päeva nädalas sa abistada saad ja kui pika perioodi.