Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

16 656 100 €

Eurot teenitud tasuna

7 469

registreerunud klienti

325 993

aktiivset tööampsajat

2 848 100

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

Pilliroomati paigaldamine aiale

Tööampsu pakkujast

Keevispaneel aiale vaja kinnitada selline https://www.meistri.ee/et/a/tihe-roomatt-1-6x6-m-9-6-m%C2%B2 pilliroomaat. Vana pilliroomatti jäägid (vt siin: https://drive.google.com/drive/folders/1GlJbdSbYFHPEyemsB_LvivC4twsrc0Gx?usp=sharing) vaja sõiduauto haagisesse kokku koguda.

Kokku aia pikkus on 60m. Töö tegemiseks on vaja kahte inimest - üks ühel pool aeda, teine teisel pool. Ühel pool aeda oleva inimese töö ei nõua mingeid füüsilisi pingutusi - vaja kinnitusvahend läbi pilliroomati teisele poole lükata. Aia teisel pool oleva inimese töö nõuab väiksemaid füüsilisi pingutusi - vaja 6m pilliroomati rull lahti kerida ja hoida ning kinnitusvahend teisele poole läbi lükata.

Saab hakkama eesti, vene ja inglise keeles. Erilisi töövahendeid ei ole vaja. Kerged kindad võiks kaasa võtta kuna ma ei tea töö teostaja käe suurust.

Töö ei eelda lõunapausi - hommikul alustades lõunaks peaks valmis saama (töö mahuks on 4-5 tundi).

Kohale saab ilusti ühistranspordiga

Tööriided vali ilmastikule vastavad.