Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

16 856 800 €

Eurot teenitud tasuna

7 508

registreerunud klienti

328 494

aktiivset tööampsajat

2 876 400

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

Tööamps trenni asemel- abiline tootmises!

Tööampsu pakkujast

Krimelte ootab enda vahvasse meeskonda tugevaid abilisi ehitussilikooni tuutusid pakkima.
Tuleb võtta liinilt tulevad tuutud, asetada karpi ja täis karbid tõsta alusele, üks karp kaalub 8 kg.

Töö on lihtne, aga eeldab head füüsilist vormi, et jaksaksid kogu vahetuse reipalt tegutseda.

Päeva jooksul on kaks 15 minutilist tasustatud pausi ja 30 minutiline tasustamata lõunapaus. Kohapeal on puhkeruum toidu hoiustamiseks ja soojendamiseks.
Töökohal suhtlemiseks on vajalik eesti või vene keele oskus.

Töö toimub kahes vahetuses- E-R 06:30-14:30 ja 15:15-23:15. Et kohapeal oleks aega riideid vahetada ja enne tööle asumist juhendamist saada, siis ootame sind kohale veidi varem, hommikuses vahetuses 6.15 ja õhtuses 15.00.

Kuna töö toimub tootmises anname omalt poolt turvaninaga tööjalatsid ja töökindad, selga mugavad tööriided. Töö ei ole must, kuid riided võivad saada veidi tolmuseks. Kohapeal on olemas kappidega riietusruum ja pesemisvõimalused.

Töökohta saab mugavalt trammi lõpp-peatusest "Suur-Paala" jalutada. "Suur-Paala" peatusesse sõidavad tramm 2 ja bussid 12, 54, 55 ja peatusesse "Paala" bussid 7, 13, 31, 50.

Tööd jätkub oktoobri lõpuni. Eelistame kandidaate kes saavad ampsul osaleda korraga terve nädala! Kombineerida võib nii hommikusi kui õhtusi vahetusi.