Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

16 649 300 €

Eurot teenitud tasuna

7 468

registreerunud klienti

325 952

aktiivset tööampsajat

2 847 000

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

Tootealuste lahtivõtja (järeltöötleja)

Tööampsu pakkujast

Vajame abikäsi kärgpapist tootealuste lahtivõtmisel. Eriti tore on, kui oled sellist tööd varem teinud, aga tegelikult saab hakkama igaüks, kes oskab akutrelli kasutada, on elus pidanud mööblit kokku panema, ei pelga füüsilist tööd ja on valmis tagama kvaliteetse töötulemuse.

Seega - tule paariks päevaks tööle moodsasse digitrükikotta! Meil on linna parim kollektiiv ja suurepärane töökeskkond :)

Tööaeg on 8.30-17.00. Tasustamata lõunapaus on 30 minutit. Võid toidu ise kaasa võtta (meil on töötajate kasutada köök, kus on absoluutselt kõik vajalik olemas), aga otse meie kõrval on ka Maxima ja söökla.

Töökeeleks on eesti keel.

Kandideerimise tingimus: Tööleasuja kinnitab, et ei ole viimase 10 päeva jooksul kokku puutunud COVID-19 haigustunnustega inimestega ja tema enda tervislik seisund võimaldab pakutud tööd teha ning see ei kahjusta kaastöötajaid. Tööandja tagab töökohal käte desinfitseerimise ja maskide kasutamise võimaluse.