Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

16 865 500 €

Eurot teenitud tasuna

7 512

registreerunud klienti

328 625

aktiivset tööampsajat

2 877 700

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

Sekretär

Vajame asendavat sekretäri. Töökohustusteks on telefonikõnedele ja e-kirjadele vastamine ning e-posti edastamine, klientide vastuvõtmine, samuti tehniliste ja assisteerivate teenuste osutamine oma töökollektiivis.

Töötajalt ootame korrektsust ja täpsust, aga ka abivalmidust. Abiks on hea pingetaluvus ja võõrkeelte oskus. Vene keele ja inglise keele oskus keskmisel tasemel on oluliseks eeliseks.
Töösoovija peab arvestama, et tööga kaasneb kohustus andmete konfidentsiaalsena hoidmiseks.

Tööaeg on 8 tundi päevas kella 9.00 - 17.00. Tööaja kestel on ette nähtud lõunapaus umbes 0,5 tundi. Kohvipausid vastavalt võimaluse tekkimisele büroos büroo puhkeruumis.

Riietus on vaba, aga arvestades töökoha iseloomu pigem konservatiivne (kontoririietus).

Kuna tegemist on klientide vastuvõtuga, siis kehtib maskikandmise kohustus vastavalt Vabariigi Valitsuse poolt kehtestatud korrale. Vaktsineerimine soovituslik. Büroos toimub regulaarselt kiirtestimine (nii maskid kui testid on tööandja poolt).