Find a workbit just for the time and at the place where you like

GoWorkaBit helps you find short or long term flexible jobs. You can choose your workload, change professions, work in different companies at the same time - and what’s most important, work on your own terms. Turn your work life around and start working in a new way.
Find a bit of work

€16,655,200

of salary earned

7,469

employers signed up

325,983

active job seekers

2,848,000

hours of work done

Applying to workbite has ended.

Find a bit of work

Lasnamäe Bauhof otsib abilisi!

About the employer

Otsime Lasnamäe Bauhofi aiaosakonda tegusaid abilisi, kelle ülesanneteks kauba paigutamine ja ladustamine müügisaalis (sh. raskemad kaubad).

Selga panna mugavad riided ja jalanõud, töö võib toimuda ka väliaias.

Töötajale on ette nähtud tasustamata lõunapaus 30 minutit (+ puhkepausid, + juhendamine). Lõunasöögi võib ise kaasa võtta või külastada lähedalasuvat toidupoodi.

Tööle kandideerimise nõue: Tööandjal on õigus küsida töötajalt, kas ta on kokku puutunud COVID-19 nakkusega inimestega. Samuti on tööandjal õigus küsida töötaja kinnitust, et töötaja terviseseisund ei takista tööülesannete täitmist ega ole ohuks teistele töötajatele või klientidele.

Tööandja tagab isikukaitsevahendite ja desinfitseerimisvahendite kättesaadavuse töökohal (mida kasutatakse vastavalt kasutusjuhendile ja tööandja antud juhistele). Töökindad ja näomask on tööandja poolt.