Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

16 654 800 €

Eurot teenitud tasuna

7 469

registreerunud klienti

325 981

aktiivset tööampsajat

2 847 900

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

Saku Ehituskeskusesse tööle (Coop Harju)

Tööampsu pakkujast

Sinu ülesandeks on klientide teenindamine ja nõustamine, kaupade väljapanek, riiulite korrashoid. Kasuks tulevad teadmised ehituskaupadest. Kui oled varem kassaga kokku puutunud, siis tuleb see ainult kasuks.

Kuna tegemist on ehituspoega, siis on vajalik väga hea füüsiline vorm. Ehituskaubad on rasked ja kohati on vaja rakendada jõudu kaupade paigutamisel ja väljastamisel.

Kui oled töökas, kiire ja aktiivne, siis ootame sind kandideerima!

Kandideerimisel palun kirjuta: kas omad kogemust ehituskaupadega töötamisel (missugune).

Meil on kauplustes olemas tavapärased hügieeni- ja desovahendid ning individuaalsed kaitsevahendid, mille kasutamine on kohustuslik, samuti tuleb kinni pidada eriolukorra nõuetest.

Sul ette nähtud lõuna 30 minutit. Lõunasöök võta ise kaasa.

Tööpluus on kohapeal olemas, jalga pane tumedad pikad püksid. Jalanõud vali sobivad: mugavad ja turvalised (plätud on keelatud), kuna terve päev tuleb jalgadel ringi liikuda.

Kohale saad tulla kas oma liiklusvahendiga või ühiskondliku transpordiga.