Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

16 656 100 €

Eurot teenitud tasuna

7 469

registreerunud klienti

325 995

aktiivset tööampsajat

2 848 100

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

Tallinna Circle K jaamade klienditeenindaja/toiduvalmistaja!

Tööampsu pakkujast

Otsime oma jaamadesse tublisid abilisi, kes tuleksid meile kiiretel hetkedel appi toiduvalmistamisega!

Arvesta, et see töö teeb sinust meisterkoka, sest sul on võimalus selgeks saada ja ära katsetada väga paljude toitude komplekteerimine.

Ära muretse, retsepte ei pea pähe õppima enne tööle asumist ja koolitame Sind jaamas jooksvalt. Esmalt tutvud, kus kõik toiduained asuvad ja õpid ära põhilised töövõtted ja siis läheb kõik muu juba lennates! Retseptid, mida kasutame on sul kogu aeg juhendiks ees olemas :)

Peamiseks fookuseks on toidu valmistamine, aga aeglasematel päevadel peaksid olema valmis ka abistama kauba vastuvõtmisega, riiulite ja külmiku täitmisega, mõndade koristustöödega ning näiteks kohvimasina leti täitmise ning puhastamisega.

Töögraafik on terve kuu ette nähta ja saad valida Tallinnas väga paljude erinevate jaamade ja graafikute vahel : Linnahalli, Õismäe, Võidujooksu, Nõmme, Kristiine, Jüri, Sütiste , Lauluväljaku, Laagri, Peterburi mnt, Sõle, Peetri, Mustakivi.

Lõunapaus 30 minutit ei ole tasustatud, aga lõunat saab veeta meie puhkeruumis, kus saab juua tasuta teed ja kohvi või vett. Kaasa võetud toitu saad hoida külmikus ja söögipausi ajal selle soojaks lasta ja söömiseks on olemas nõud.

Tööle tulles anname Sulle töörõivad, milleks on tumedad püsid, särk, põll ja müts.

Jaamades on olemas ka pesemisvõimalused

Lisaks sellele kõigele pakume ka töötajate boonusprogrammi, millega saad soodustusi meie teenindusjaamades.

Kandideerima ootame alates vanusest 17 eluaastat ning kindlasti peab Sul olema kehtiv toidukäitleja tervisetõend!

Ootame abilisi, kes on valmis meie juures pikemalt käima :)