Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

16 652 400 €

Eurot teenitud tasuna

7 468

registreerunud klienti

325 971

aktiivset tööampsajat

2 847 500

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

Tallinna H&M kaupluste klienditeenindajate tiim

Tööampsu pakkujast

Hei moehuviline, tule liitu meie tööka H&M kollektiiviga!

Siit multiampsust leiad graafikut mitmes Tallinna kaubanduskeskuses: Rocca al Mare kaubanduskeskus, Postimaja kaubanduskeskus, Kristiine keskus, Ülemiste keskus ja Nautica keskus.

Meie tööpäevad on vaheldusrikkad ja vajame abi kaupade lahtipakkimisel, kaupade paigutamisel, riiete hooldamisel ja kindlasti tuleb silma peal hoida, et saal oleks korras ja riietusruumidest oleks kaup saali tagasi viidud. Meie jaoks on oluline, et kauplus oleks korras ja klientidel oleks mõnus olla!

Ära muretse - vajalikud töövõtted õpetame Sulle kohapeal. Ootame Sinult vaid avatud suhtumist ja kiiret õppimist.

Kindlasti peaksid olema klientidega suheldes viisakas ja abivalmis, rõõmus meel on alati boonuseks!

Tööampsuks vajalik riietus: Kanna riideid, mis on mugavad kuid ilma suurte logodeta. Jalanõud võiksid olla sportlikud ja kinnised.

Lõunasöök: Meie poolt tasuta vesi/kohv/tee ning puhkeruum, kus saab nautida oma toitu või endale sobivast kohast ostetud toitu. Kui võtad toidu kaasa, siis meil on võimalik toitu soojendada ja lõunapausini külmas hoida.

Töögraafik ja pausid: Töögraafikusse kirja pannes näed, mis kaupluse graafikusse end lisad. Kindlasti jälgi seda hoolega, et ikka õigesse kauplusesse läheksid. Puhkepausi kestus 30-60 minutit vastavalt graafikule (kui tööpäev kestab 4h või vähem, siis lõunapausi ei ole).