Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

16 810 500 €

Eurot teenitud tasuna

7 496

registreerunud klienti

327 957

aktiivset tööampsajat

2 869 800

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

Ägedasse Konteinerhotelli majapidajaks

Tööampsu pakkujast

Otsime endale kiireteks aegadeks appi tragi inimest, kes aitaks majapidamise igapäevatööga - tubade koristusega.

Meie hotelli toad on väikesed - 14m2, mis tähendab, et toa koristamine läheb kiiresti. Hotellitoas pole tüüpilisi nipsasjakesi, pamflette ega pisipakendeid - oma majas lähtume keskkonnasäästlikest põhimõtetest, mistõttu ei paku ka päevakoristusi, vaid koristame ainult pärast kliendi lahkumist.

Tööampsajalt ootame valmisolekut füüsiliseks tööks, silma ja kätt puhtuse tagamiseks. Selga tuleks panna mugavad riided ja jalanõud. Pooletunnine lõunapaus on arvestatud tööaja sisse.

Omalt poolt pakume sõbralikku kollektiivi, paindlikke tööaegu (kui sooviksid käia nt hilisematel aegadel või teistel kuupäevadel, siis võta siiski julgesti ühendust!), tasustatud lõunapausi, mugavat töötajate ruumi enda lõuna söömiseks & asjade hoiustamiseks, pesemas käimiseks, ning tasuta imemaitsvat barista valmistatud käpamasinakohvi.

Hektor Container Hotel on uus majutusasutus Telliskivi Loomelinnaku külje all, asudes Kopli ja Telliskivi tänava nurgal vanas Depoo hoones. Siia on mugav tulla trammidega 1 ja 2 (peatus Telliskivi).