Find a workbit just for the time and at the place where you like

GoWorkaBit helps you find short or long term flexible jobs. You can choose your workload, change professions, work in different companies at the same time - and what’s most important, work on your own terms. Turn your work life around and start working in a new way.
Find a bit of work

€16,852,100

of salary earned

7,507

employers signed up

328,472

active job seekers

2,875,700

hours of work done

Applying to workbite has ended.

Find a bit of work

LAADIJA (kastide laadimine merekonteinerist)

About the employer

Kui Sul on aega ja soovi lisa teenida siis pakume võimalust tööampsudeks Eesti suurimat pakkematerjali ja -seadmete valikut pakkuvas ettevõttes!

Otsime oma tuttuude lattu tööampsule laadijat, ehk kedagi, kes saabuvatest merekonteineritest kastid maha laeks ja kaubaalustele paigutaks. Kastid pole raskemad kui 12kg.   

Oled meile ideaalne abiline kui oled kohusetundilk ja pealehakkamist täis, haarad uusi teadmisi lennult, nutiseadmed Sulle raskusi ei valmista ja saad uues seltskonnas kohe "oma inimeseks" :)

Meie poolt on Sulle kogu vajalik väljaõpe ja juhendamine ning tore tiim kes on igal sammul toeks.

Tööriietus vali mugav ja soovitatavad on turvajalatsid. Kui Sul turvajalatseid ei ole vali omal vastutusel tugevad ja kinnised tööjalatsid. Meil on olemas mugav riietusruum ning pesemisvõimalused.

Tööpäeva jooksul on Sul 30 minutit tasustamata pausi lõunatamiseks. Oma lõuna võid kaasa haarata, köögis on kõik vajalik olemas toidu soojendamiseks ja lõunatamiseks. Lisaks on lähedal Jasmin Catering, kus on väga head lõunapakkumised.

Pakendikeskuse logistikakeskus asub autoga kõigest 5 minuti kaugusel Ülemiste keskusest.
Meie juurde tulevad ka buss number 7 ja 15 – peatus Sõjamäe.

Tööampsule tule vaid siis kui oled täiesti terve ja valmis tegusaks tööpäevaks!

Pakendikeskus AS on pakkematerjalide ja -seadmete müügile ja turustamisele spetsialiseerunud ettevõte. Tegutseme Eesti turul juba 25 aastat. Meie poolt pakutav lai pakkematerjalide ja seadmete valik hõlmab üle 10 000 erineva toote ja valik suureneb iga aasta. Hetkel tegutseme neljas Eesti linnas kuue kauplusega (Tallinnas, Tartus, Pärnus, Jõhvis). Meil on aktiivne müügiesindajate tiim, kelle kaudu on ettevõte esindatud kõigis Eesti piirkondades.