Find a workbit just for the time and at the place where you like

GoWorkaBit helps you find short or long term flexible jobs. You can choose your workload, change professions, work in different companies at the same time - and what’s most important, work on your own terms. Turn your work life around and start working in a new way.
Find a bit of work

€16,649,200

of salary earned

7,467

employers signed up

325,948

active job seekers

2,847,000

hours of work done

Applying to workbite has ended.

Find a bit of work

Rohetehnoloogia materjali ja kauba teisaldaja/siselogistik!

About the employer

Oleme rahvusvaheline rohetehnoloogia ettevõte, mis on oma ca 300 inimesega piisavalt väike, et kõiki maja peal teretatakse ning alati toetatakse!

Saadaval on kolm väga lihtsat abitöötaja töölõiku, mille suudad kenasti päevaga ära õppida!

Lavasiirdajaga sisevedude teostaja

Vastuvõtulao vedude teostaja

Gaasitõstukiga välisvedude teostaja

Tiimi liikmed esimesel päeval õpivad ning kui tingimused ja töö sobib mõlemale, siis saab graafikust valida võimalikult palju ampse.

Sinu tööpäev võiks kulgeda lavasiirdajana nii, et oled lavasiirdaja lenksus ning vurad tootmise ja valmistoodangu lao vahet koos toredaid Ensto tooteid täis alustega. Tootmises ja ladudes on ca 10 punkti, kuhu komponente või valmistoodangut teisaldada ning Sinu ülesandeks vastuvõtulao vedude teortajana on kõik valmis alused võimalikult ruttu ja turvaliselt tootmisest ära toimetada. Sellega rõõmustad tootmist, et neil on ruumi uut toodangut paigutada ning klienti, et toode jõuaks selliselt nagu tema ootab ilusasti kohale. Ka koostajad ja komplekteerijad rõõmustavad, sest aitad komponendid tootmise töölaudadeni, kus meie töömesilased saaksid usinalt toimetada.

Töö lavasiirdajaga ei nõua varasemat kogemust, aga parajalt palju tähelepanu ja ettevaatlikkust nii teiste liiklejate kui lasti suhtes. Kogemus lavasiirdajaga ning kogemus laos on plussiks. Töö toimub püstijalu, Toyota lavasiirdajatel.

Gaasitõstukiga välisvedude teostamine toimub küll õues, aga tegelikult istud mõnusas soojas kabiinis ja välja peab minema vaid siis, kui on vaja gaasiballooni vahetada, et tõstuk edasi töötada saaks!

Hakkama saab nii eesti, vene kui inglise keeles.

Tööle saad tulla endale mugavas riietuses (pikkade varrukatega pluus ja püksid, välitöödeks võiks olla ka jope). Väljastame turvajalanõud. Koolituspäev ja mõlemapoolne sobivuse kinnitus on vajalikud selleks, et multiampsu tiimi pääseda.

Ensto asub Keila linna veerel, Paldiski maantee ääres.

Bussiga saab lähedale kas Ehitusmarketi või Harju Elektri bussipeatusesse. Natuke kaugemalt, Keila kiriku juurest tulles saab 20 minutit jalutada.

Rongiga  (+ rattaga) 25 (või 10) minutit.

Tööaeg ja tasustatud puhkepausid:

Töö toimub 8 tunnistes vahetustes ja varieerub hommikul kella 06:00 kuni 23:00ni. Kokkuleppel on võimalik graafikut muuta :)

Lõunapaus 30 minutit on tasustamata, aga 2x15 minutit pausi on tasustatud!

Meil on majas:

- Söökla, hommiku- ja lõunasöögi ostmise võimalusega (sularahas)
- Veeautomaadid
- Puhkeruumid koos kõigi vajaliku inventariga söömiseks

- Mõnus massaažitool vaikses ruumis