Find a workbit just for the time and at the place where you like

GoWorkaBit helps you find short or long term flexible jobs. You can choose your workload, change professions, work in different companies at the same time - and what’s most important, work on your own terms. Turn your work life around and start working in a new way.
Find a bit of work

€16,574,300

of salary earned

7,458

employers signed up

325,124

active job seekers

2,836,300

hours of work done

Applying to workbite has ended.

Find a bit of work

TÖÖ TERMINALIS 22:00-09:00

About the employer

Vahva tööamps ootab Sind!
Sinu tööks on pakkide käsitsi sorteerimine, oluline on seda teha kiiresti ja korrektselt, et autod pakkidega õigeaegselt välja läheks.

Kohapeal esmane väljaõpe pakutava ameti ja tööturvalisuse osas. Eelistame kandidaate, kellel huvi ja võimalus töötada kogu väljapakutud graafiku ulatuses.  

Meie kontor asub Taevavärava tee 1, Lehmja küla, 75306 Rae vald.

Kui Teil puudub võimalus tulla tööle oma autoga, siis pakume enda poolt tööle sõitmine meie poolt tellitud taksoga. Meie meeskonnajuht võtab 10 minuti ennem takso saabumist töötajaga ühendust, seepärast palun pange GWB süsteemis kehtiv telefoninumber ning elukoha aadress. Peale tööle lõpetamist kell 09:10 buss väljub DPD kontorist ning sõidab kesklinna (peatab Kaubamaja juures). Buss on valge MB oma, külgedel on sinisega „Vilandert“ kirjutatud. Bussijuhi juures esiklaasil on silt „DPD“ ja logo. Bussijuhile midagi ütlema ei pea ja bussisõit on tasuta.