Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

16 650 300 €

Eurot teenitud tasuna

7 468

registreerunud klienti

325 966

aktiivset tööampsajat

2 847 200

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

Vihikute pakkija hommikune vahetus 06:30-15:00

Tööampsu pakkujast

Kirjeldus

Oleme tootmise alal eksperdid – meil on üle 80 aasta kõrgekvaliteediliste paberitoodete valmistamise kogemusi ning me täiustame pidevalt oma protsesse, et saavutada parimad tulemused.

Vihikute pakkijana saad Sa aidata meil toimetada vihikud paljude laste ja noorte koolikotti. Pakkijana paned vihikute pakid karpidesse, jälgid kvaliteeti ja abistad liinioperaatorit muude tegevuste juures.

Tööle ootame Sind 06:30-15:00.

Kui Sulle meeldib meie juures, siis on meil lähinädalatel veel Sinu abi vaja.

Vene keele oskust on meie juures kindlasti vaja

Töökeskkond

Töö sobib Sulle kui oled tähelepanelik ja Sulle meeldib aktiivne tempokas töö (enamasti ühe koha peal seistes), Sind ei häiri töötamine kesmisest mürarikkamas ja soojemas keskkonnas (suvel). Jahedamal perioodil sobib tööriietuseks pikkade varrukatega riideese.

Pausid

Tööaja sisse kuuluvad kaks 10-minutilist pausi ja lõuna 30 minutit (lõunat ei tasustata). Lõunasöök võta ise kaasa, toitu saab soojendada meie kööginurgas. Olemas joogivesi, tee ja kohv.

Kuidas tulla?

Meie juurde saad hästi ühistranspordiga - bussid 35, 50 ja 55. Autoga tulijale on koht maja ees parklas.

Hüved!

Kui tööamps tehtud, anname Sulle kaasa ka mõned meie tooted.