Find a workbit just for the time and at the place where you like

GoWorkaBit helps you find short or long term flexible jobs. You can choose your workload, change professions, work in different companies at the same time - and what’s most important, work on your own terms. Turn your work life around and start working in a new way.
Find a bit of work

€16,789,600

of salary earned

7,494

employers signed up

327,731

active job seekers

2,866,800

hours of work done

Applying to workbite has ended.

Find a bit of work

Flaierite jagamine postkastidesse

About the employer

Tööampsu sisu - Korraga 5000 flaieri jagamine kortermajade ja eramajade postkastidesse. Üks kogus läheb sama linnaosa postkastidesse/samasse piirkonda. Selliselt sooviks järjest katta linnaosade kaupa kogu Tallinna ning ka Tallinna ümber olevad asulad (Laagri, Saue, Saku, Loo, Laagri, Maardu, Keila jne).

5000 flaieri jagamiseks kulub orienteeruvalt 5-6h. 5000 flaieri (üks piirkond) jagamise eest on ette nähtud tasu 40 eurot.

Oskused/vahendid - Erilisi oskusi pole vaja, kasuks tuleb vene keel ja julgus vahest natukene suhelda. Ilmastikule vastavad rõivad ning flaierite kandekott.

Tööaeg - Vabalt valitud. 5000 flaierit peab jagama poolel kuul ja teise 5000 flaierit teisel poolel kuul. Kuu jooksul korraga siis 10 000 flaierit.

Asukoht - Tallinn ja Harjumaa, erinevad linnaosad. Liikuda saab nii oma transpordiga (olemasolul) või ühistranspordiga. Sooviks järjest katta linnaosade kaupa kogu Tallinna ning ka Tallinna ümber olevad asulad (Laagri, Saue, Saku, Loo, Laagri, Maardu, Keila jne).

Palun anna motivatsioonikirjas märku oma piirkonna eelistustest!