Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

16 866 000 €

Eurot teenitud tasuna

7 512

registreerunud klienti

328 630

aktiivset tööampsajat

2 877 800

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

Tootmisprotsesside mõõdistaja

Tööampsu pakkujast

Kutsume endale appi inimese kelle töö sisuks on käimasolevate tootmisprotsesside mõõdistamine. Töö sisu on erinevate tootmisprotsesside juures viibimine ja seal toimuva võimalikult täpne arvutisse(meie poolt!) sisestamine. Tänu tubli inimese märgetele on meil hiljem võimalik arvutada välja meie tootmise erinevate protsesside OEE ja saada aimu erinevate toodete liikumiskiirusest läbi erinevate protsesside.

Tööamps spetsiaalseid oskusi ei vaja, sest koolituse kuidas mõõta teeme sulle ise ning samuti eraldame tööks kõik vajalikud vahendid. Samas ootame aga tulevaselt tööampsajalt suurt huvi tootmisprotsesside ja nende toimimise vastu. Töö eeldab tootmisprotsesse teostavate inimestega suhtlemist ja täpsust märgete tegemisel!

Sinu päevakava sõltub paljuski sellest töötajast kelle tootmisprotsessi sa parasjagu mõõdistad, kuid hea tava on, et iga täistunni järel on meil 5 minutit tasustatud puhkepausi ning lõunapausiks oleme arvestanud 30 minutit tasustamata aega.

Ootame kandideerima inimesi kes saavad osaleda kõigil määratud päevadel!

Tööruumid on puhtad ja soojad. Meil on oma köök, kus saab kaasavõetud sööki soojendada ja süüa ning kohvi ja tee on kohapeal olemas.