Find a workbit just for the time and at the place where you like

GoWorkaBit helps you find short or long term flexible jobs. You can choose your workload, change professions, work in different companies at the same time - and what’s most important, work on your own terms. Turn your work life around and start working in a new way.
Find a bit of work

€16,803,200

of salary earned

7,496

employers signed up

327,885

active job seekers

2,868,600

hours of work done

Applying to workbite has ended.

Find a bit of work

Fotoboksi operaator

About the employer

Otsime võimekat ja vahvat fotoboksi operaatorit!

Laupäevane tööamps kestab 16.15 - 23.30. Lõpu- ja alguskellaaeg võib veidikene nihkuda.

Tööülesandeks on fotoboksiga tegelemine - vajadusel juhendada külalisi ning hoida silma peal kõige toimimisel. Koolituse teeme vahetult enne sündmust kohapeal.

Otsime inimest, kes on huvitatud pikaajalisest lisateenistusest!

Keskmine tööamps kestab 4-6 tundi, millest poolteist tundi moodustab tehnika ülesseadmine ning mahavõtt. Selle vahele jääb 2-4 tundi fotoboksi tööaeg, mil tuleb klientidega suhelda ning kõige sujumisel silma peal hoida. Fotoboksi tööaeg pidudel lõppeb enamjaolt kõige hiljem kella 23-24 ajal. 90% tööampsudest on reedeti-laupäeviti.

Lõviosa tööst toimub nädalavahetuste õhtuti ning Tallinnas, kuid mõnikord tuleb sõita ka veidi kaugemale ning sellisel juhul hüvitame nii aja- kui kütusekulu. 

Sobivalt kandidaadilt ootame head tehnilist taipu, esinduslikkust, pealehakkamist, väga head suhtlemisoskust, B-kategooria juhiluba, isiklikku autot ning baasteadmisi fotograafiast. 

Töö sobib hästi tudengitele, vaba graafiku või poole kohaga töötavatele inimestele.

Töö eeldab raskete (kuni 30 kg) asjade tõstmist-tassimist!