Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

16 866 300 €

Eurot teenitud tasuna

7 512

registreerunud klienti

328 631

aktiivset tööampsajat

2 877 900

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

Bolt Drive Autopargi Teenindus Tartus

Tööampsu pakkujast

Bolt Super multiamps

Tule ole Bolti super multiampsaja ja saad valida iga päev, mis on sinu homne amet. Vajame abi Bolt Drive autode ümber parkimise ja tankimistega Tartus. Aegajalt tekib ka hoopis teistsuguseid ülesandeid. Vajalikud on B-kategooria juhiload ja tegu on üldiselt ainult automaatkastiga autodega (va VW Crafterid ja MB Sprinterid).

Igapäevaselt pakume kahte ametit, mis mõlemad on erineva sisuga. Saad valida, kas oled Bolti autode ümberparkija või hoopis tegeled Bolti autopargi tankimistega. 

Graafikusse (GoWorkaBit lehel (GWB) ennast kirja pannes näed, milliseid tööampse parajasti on pakkuda ja mis on tükitasu hind. Pärast tööpäeva lõppu märgi GWB lehel liigutatud/tangitud autode arv. Tasu arvestus toimub vastavalt google sheets lehele sisestatud infole.

Auto avamiseks saab kasutada Transporteri äppi millega saab avada ja sulgeda autode uksi. Transporteri kontod tehakse Bolt Drive meeskonna poolt.

Suhtlusvahendiks on Messengeri grupp kuhu lisatakse kõik välja valitud kandideerijad. GWB lehel graafikusse kirja pannes näed, mis positsiooniga on tegemist ja mis on selle positsiooni maksumus. Sama grupi kaudu liigub ka info mitte tavapäraste tööülesannete kohta.

NB! Üldiselt toimub tegevus Tartus. 

BOLT DRIVE AUTODE TANKIMINE (Refueling)!

Multiampsu tiimi valitud inimesed pääsevad ligi Exceli failile, kuhu lisatakse päeva jooksul infot tankimist vajavate autode kohta. Tankimisi lisavad nii Bolt Drive töötajad kui ka multiampsajad ise, kes näevad tankimist vajavaid autosid ka oma Transporteri äppides. Oma nime tohib tabelisse lisada ainult nende autode taha (tühja lahtrisse), mis ei ole juba kellegi teise poolt võetud. Tasustamine toimub 1 tava auto = 1 tk ja 1 elektriauto = 2tk (x2.5€) alusel ja tasustatakse ainult juhul kui ettenähtud tegevus on viidud lõpuni. Arvesta, et töömaht võib päeviti olla väga erinev! Mõni päev saad tankida 15 või rohkem autot ja teine päev on autosid vähem. Võib juhtuda ka seda, et tankimist ei vaja ükski auto. Töö toimub enamasti hommikust hilisõhtuni. Kuid graafikus on võimalik registreeruda erinevatele kellaaegadele, nii saad leida endale sobivaima aja. Kui oled ennast märkinud tankimiste valvesse, siis see tähendab, et autoni tuleb jõuda maksimaalselt 45 minuti kuni 1 tunni jooksul. Kui see pole võimalik, tuleb sellest grupivestluses kindlasti teada anda, siis saame võimalusel need ise ette võtta või saab tulla appi keegi teine. Vahel on pakkuda tankimisi ka öösiti. GoWorkaBiti läheb kirja tehtud tükkide arv (ehk mitu autot tankisid), mitte sellel konkreetsel päeval töötatud tunnid.

Töö kirjeldus:
1. Tankimist vajava Bolt Drive autoga sõitmine Circle-K tanklasse ja auto tankimine autos oleva kütusekaardiga.
2. Elektriautode laadima panemine ja vajadusel ka laadimast eemaldamine ja ümber parkimine.

3. Autost prügi eemaldus

4. Vajadusel ka lumeharjade jm puuduva inventari lisamine
5. Administratori lisakorraldused (autode ümber parkimine, GWB meeskonna liigutamine jne) 

6. Esimese tankimist vajava autoni võid liikuda endale lähima Bolt Drive autoga (erisus võrreldes ümberparkimise ampsuga)

Päeva jooksul tuleb liikuda üle kogu Tartu ja Tartumaa.

GWB meeskonna liikmed, kes näitavad ülesse initsiatiivi ja on motiveeritud leidma probleemidele lahendusi võivad tulevikus saada võimaluse liituda täiskohaga Bolt Drive meeskonnaga.