Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

16 866 400 €

Eurot teenitud tasuna

7 512

registreerunud klienti

328 631

aktiivset tööampsajat

2 877 900

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

Abiline GoWorkaBitti

Tööampsu pakkujast

Meil GoWorkaBitis oleks vaja abilist, kes aitaks helistada läbi tühistatud tööampsud ja uurida ettevõtetelt tühistamiste põhjuseid. Otseselt midagi keerulist pole, nõuab ehk vaid head suhtlemisoskust ja ka soovi suhelda ning kohusetundlikkust.

Tööd saab teha ükskõik, mis asukohast, peaasi, et seal oleks hea telefoni ja interneti levi. Töö kellaajad pole ka meie poolt ette antud - saab teha ka muu töö kõrvalt - lihtsalt ettevõtete personalijuhid ehk täitsa südaööl kõnesid vastu võtta ei soovi :) Töö mahtu ei oskagi kohe täpselt ette ennustada, võimalik et see jääb 8-16h juurde nädalas. Esialgu lepiks kokku kuu aja pikkuse perioodi (kusjuures alustamise kuupäev pole ka kivisse raiutud) ja kui mõlemad osapooled töö sisuga rahule jäävad, siis meie poolt võib seda koostööd pikendada. Ühesõnaga, hakkaks koos otsast liikuma ja vaatame, kuhu välja jõuame.

Kui antud töö tundub sulle huvipakkuv, siis kandideeri ja pane kirja kah, miks sa arvad, et sa selle tööga hästi hakkama saaksid (et ma ainult profiilipiltide ja üldkirjelduse pealt valikut ei peaks tegema :))