Leia tööamps just selleks ajaks ja kohas, mis sulle sobib

GWB aitab sul leida ajutist või pikemaajalist tööd erinevates ettevõtetes, valida sobivat koormust, vahetada ameteid või töötada mitmes ametis samal ajal. Mis kõige tähtsam - tööta enda seatud tingimustel. Muuda oma tööelu põnevaks ja vaheldusrikkaks ning alustada uutmoodi töökarjääri!
Asu tööampsu otsima

16 866 000 €

Eurot teenitud tasuna

7 512

registreerunud klienti

328 631

aktiivset tööampsajat

2 877 800

tundi ülesandeid täidetud

Kandideerimine on lõppenud

Leia tööamps

Kontorihaldjas

Tööampsu pakkujast

Eriolukorra ajal olime sunnitud vähendama töötajate arvu ja seetõttu on mõned tegevused kontoris jäänud tähelepanuta ning vajaksime Su abi. Tööampsul palume abi ülesannetega, mis tavapäraselt oleksid meie kontorihaldja ehk sekretäri ülesanded:

- meil on olemas nimekiri ülesannetest, mida kontoris teha on vaja ja palume korraldada nende elluviimine (nt väiksemate remonditööde organiseerimine, taimede tellimine jmt);

- korraldada ühisüritusi (nt meestepäev, sünnipäevad, jõulupidu), s.t toitlustuse, õhtujuhi, meelelahutuse, kingituste organiseerimine;

- otsida informatsiooni (nt lõunasööki pakkuvate toitlustajate, personalitarkvara, ettevõtte kingituste, ühisürituste ja koolituste kohta);

- prügisorteerimissüsteemi juurutamine (siltide paigutamine ning koristajale süsteemi tutvustamine);

- teha kergemaid igapäevaseid ülesandeid nagu nõudepesumasinast nõude kappi paigutamine, nõudepesumasina tööle panemine, kohvimasina puhastamine, köögi ja WC-de paberiga varustatuse kontrollimine ja vajadusel täiendamine, kulleri vastuvõtmine, postkasti tühjendamine, lillede kastmine;

- kappide korrastamine;

- muud jooksvad ülesanded (nt informatsiooni otsimine või mõne ühisürituse korraldamine).

Vajalik arvutioskus tasemel, mis lubaks Sul infot koondada ja korrastatult esitada ning arvuti teel suhelda.

Kasuks tuleb varasem ürituste korraldamise kogemus ja kontori assisteerimise-administreerimise kogemus, julgus suhelda (kolleegidelt sisendi küsimiseks ning välistest allikatest teabe kogumiseks), detailidele orienteeritus ja initsiatiiv (et märkaksid, mida kontoris teha on vaja), organiseeritus (seda nii ürituste korraldamisel kui ka nt kappide korrastamisel) ja iseseisvus.

Ülesanded ei vaja erivarustust ega spetsiaalseid rõivaid. Tehnika ja sissepääsuks vajaliku organiseerib Ampsu pakkuja ning nende seonduvalt sõlmib Ampsu pakkuja Sinuga ka varalise vastutuse kokkulepe.

Tööaeg E-R, 8.30-17.00, lõunapausi (30 min) tööaja sisse ei arvestata. See tähendab, et igapäevane Ampsu täitmise aeg on 8 tundi.

Kontor asub aadressil Pronksi 19, Tallinn (Liivalaia tänava ja Tartu maantee nurgal). Üle tee on Stockmann ja maja kõrval asub Politseaia park. Kõige mugavam on kontorisse tulla trammiga (Paberi peatus) või siis bussiga nt Kivisilla peatusesse ja Viru keskusesse ja sealt on kontor 9-minutilise jalutuskäigu kaugusel.

Kolmapäeviti on kontoris ühislõunad, millest ka Ampsajal on võimalik soovi korral osa võtta. Ühtlasi on võimalik Ampsu sooritamise ajal kasutada kontoris asuvat jõusaali ning osaleda ühisüritustel.

Ampsu käigus saad nõu ja abi Personaliosakonnalt, kes Sulle ühtlasi ka ülesandeid annab.